Det har aldrig varit lättare för företag att nå sina kunder tack vare datorer och internet. 93 procent av befolkningen har en dator i hemmet och lika många använder internet för att leta efter produkter och tjänster. Att optimera ditt företags digitala närvaro på internet är därför avgörande för att locka din målgrupp. Vad du behöver är en webbplats med användbart innehåll. Din webbplats behöver också skilja sig från mängden och vara unik. Så se till att ta dig tid att använda din kreativitet för att skapa en intressant webbplats med relevant innehåll.

Fyll din webbplats med informativa artiklar, bilder och videor om ämnen som fångar läsarens uppmärksamhet. Detta ökar chansen att besökare som inte nödvändigtvis letar efter dina produkter eller tjänster att köpa. Dessutom bidrar din webbplats nyttiga innehåll till att öka antalet besökare och på så sätt förbättra din Google-ranking.

Anlita en prisbelönt webbyrå

Till din hjälp kan du anlita en professionell webbyrå som jobbar med webbplatser dagligen. Överväg att anlita den prisbelönade webbyrån Wasabi Web som är experter på webbutveckling, webbhotell och digital marknadsföring – allt vad du behöver för att lyckas nå din målgrupp. Denna webbyrå har haft över 400 kunder, däribland välrenommerade företag som Gillette, Philips, SJ, ICA och Kinnarps. Fördelen med att anlita en Wasabi Web är att det låter dig fokusera på vad du är bäst på, din kärnverksamhet, medan webbyrån ser till att utveckla en webbplats av absoluta toppklass.

Ett samarbete med Wasabi Web består av tre steg:

1. Mål – Du formulerar vilka mål du vill som ska uppfyllas under en workshop med webbyrån. Du kommer sedan att få förslag på hur dessa mål kan nås.

2. Budget och analys – Nästa steg är att utifrån målen analysera vilka lösningar och budgetunderlag som krävs för att nå målen.

3. Return on investment – Förarbetet säkerställer att du får avkastning på lagd investering och att du får en snygg och säljande webbplats.

Den goda nyheten är att du även efter lansering kan koppla av eftersom Wasabi Web sköter drift och hosting av webbplatsen.