Det finns många fördelar med Appleprodukter, och bara en stor nackdel: priset. En smart lösning är då att köpa en begagnad MacBook, iPad eller iMac. Då får du Mac:ens alla fördelar, utan att behöva betala för mycket.

Köp begagnade Appleprodukter

Kvalitet lönar sig alltid i långa loppet. Det är bättre att köpa en begagnad pryl av ett riktigt bra märke, än att köpa nytt och billigt. Det gäller verkligen datorer och mobiler. Prylar vi använder i vår vardag och som behöver fungera väl. Ett smart sätt att då få råd med Appleprodukter är genom att köpa begagnat. Hos mresell.se kan du köpa förra årets modeller på både dator, iPad och iPhone till halva priset. Alla prylarna har genomgått en teknisk undersökning av en auktoriserad Apple tekniker och är i mycket bra skick. Naturligtvis får du också garanti.

Bra för plånboken

Att köpa begagnat är bra för din privatekonomi. Det är ett smart sätt att få råd med mycket, samtidigt som du inte tömmer plånboken. Att ta hand om sin ekonomi är väldigt viktigt i långa loppet. Du får mycket för pengarna och en Mac håller länge. Det finns en anledning till att just Mac är ett populärt datormärke.

Bra för klimatet

Det är också klimatsmart att köpa begagnat. All tillverkning har en påverkan på både miljö och klimat. Råvaror som ska förädlas och sedan färdiga produkter som ska fraktas världen över. Då är det väldigt skönt att du med gott samvete kan införskaffa en ”ny” dator, iPhone eller surfplatta. Din nya device kommer inte att ha någon direkt klimatpåverkan, då den redan är tillverkad. Det är klokt att använda de saker som redan är tillverkade och som finns i vår närhet. Det är ju roligt att köpa en ny dator eller iPhone, och då är det skönt att köpet både är bra för din plånbok och för vår omvärld.